DZA søger Sponsorer

sponsor label

Zoom8 klassen har hårdt brug for en gummibåd mere til “åben gummibåd” og trænings camps.

Vi har fået et godt tilbud på at investere i en gummibåd mere, og da netop gummibåde er et af vores vigtigste værktøjer til at støtte klassens sejlere, har vi sagt ja tak til tilbudet. Udover en gummibåd mere søger vi penge til en “ny” 50 HK motor til vores gamle gummibåd.

Vi er godt igang med at søge fonde og har pt lavet aftaler med sponsorer på samlet kr 13.000.
Men der er forsat et stykke vej til de ca. Kr. 100.000, vi skal bruge for at nå i land.

Derfor må I meget gerne hjælpe os.
Har du et firma eller er ansat et sted hvor I har lyst til at støtte Danmarks mest dynamiske jolle klasse, vil vi blive jublende lykkelige. Alle bidrag vil blive modtaget med kyshånd, og der er selvfølgelig reseveret plads på hjemmesiden til vores støtter.

Sponsorbidrag giver fradrag.
Sponsorbidrag er en driftsomkostning og giver fradrag, dersom der foreligger en aftale om gensidighed i forpligtelserne. Sponsorfradrag til sportsfolk, sportsklubber og andre kulturelle formål kan trækkes fra som en reklameudgift, når sponsors identitet (navn, logo o.l.) fremgår af skiltning eller på anden måde synliggøres. Når du har lavet en aftale med DZA om et sponsorat, udarbejdes der dokumentation i form af en sponsoraftale, hvoraf både ydelsen og modydelsen fremgår, såfremt du skulle ønske dette.

Bidrag/støtte kan indbetales på
https://dza.nemtilmeld.dk/13/

Eller

Kontakt
Bo Jarvig
28650000
Jarvig@yahoo.dk
Eller skriv en PB på Facebook / Messenger

Med venlig hilsen
DZA – Zoom8 Danmark
Bestyrelsen