Bliv medlem

Er du vokset ud af optimisten, men for let til 29’er, Europa- eller Laser-jollen så er du landet rigtigt i Zoom8”. Zoom8 jollen er til juniorsejlere i alderen 12 til 18 år.

 

Danish Zoom8 Association
DZA er klasseorganisationen for Zoom8 jollen i Danmark – og bindeledet til Zoom8 organisationer internationalt. Vi ser det som vores opgave at hjælpe dig som ny zoom8 sejler godt fra start. Vi lægger stor vægt på sportlig udvikling og succesoplevelser og sætter fællesskabet højt. Og når du om et par år vokser ud af Zoom8 jollen, hjælper vi dig med at finde en ny jolletype, som passer til dig og dine ambitioner.

Bliv medlem i DZA
Som medlem hos os får du en masse nye og gode kammerater, og samtidig får du adgang til at deltage i nationale og internationale stævner, herunder ranglistestævner i Danmark. (For at kunne figurere på ranglisten skal man være medlem af DZA. Er du ikke det, vil resultatet være DNS på ranglisten indtil medlemskabet betales.)

Desuden arrangerer DZA løbende en lang række forskellige træningssamlinger og fællesture, du ikke kan undvære, hvis du først har prøvet det.

Kort sagt er dette, hvad du får, når du indmelder dig:

  • Du bliver en del af fællesskabet omkring Zoom8 jollen.
  • Du bliver en del af ranglisten
  • Du kan nyde godt af ”Åbent gummibåd”-konceptet til udvalgte stævner dvs. har altid en træner, du kan få råd og støtte af på vand og på land
  • Du får fordelspris på NoNonsens trænings camps
  • Du får mulighed for at stille op til internationale stævner og komme med på fællesture
  • Du får masser af råd og vejledning igennem sæsonen
  • DZA søger som klasseorganisation financiel støtte hos Dansk Sejlunion og andre, så det bliver billigere for dig at dyrke din sejlsport.

Indmeldelse og kontingent
Tilmeld og betal via dette link.

Deadline for betaling af årligt medlemsskab er før årets første ranglistestævne i foråret. Medlemskabet gælder fra indmeldelse og resten af kalenderåret.

Om Zoom8 klubben
Vi har udarbejdet et introduktionsdokument, hvori du får en grundig gennemgang i, hvordan vi arbejder i Zoom8 klassen. Dokumentet kan du læse her.

Bestyrelsen
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen.
Kontaktinformationer finder du her.

Vi glæder os rigtig meget til at møde dig.

Med sejlerhilsen

Dansk Zoom8 Klub